Restaurant De Klimop (Leuven)

Hallo,

Leuven heeft zoveel te bieden… Dus waarom zouden we onze producten en ingrediënten ver gaan zoeken wanneer er zoveel topleveranciers in Leuven zijn? En bovendien is het nog eens goed voor het milieu.

Vertrouwen in lokale vakmensen

We zijn er best fier op dat we werken met toeleveranciers van bij ons. Een paar voorbeelden van deze `lokale` vakmensen: warme bakker Vanhemelreyck, groentenleverancier Davé, kaaskenner Elsen, vishandel Wauters , visleverancier Orca, roomcentrale Driesen en slager-leverancier van wildproducten Long (stuk voor stuk uit Leuven).

Deze mensen zorgen er samen met alle andere ambachtelijke vaklieden voor dat we jullie kakelverse en kwalitatief hoogstaande producten kunnen aanbieden in ons restaurant. Die we dan hier op het Stationsplein opdienen met onze beroemde, dagverse royale salade, met onze handgesneden frieten, en –voor de liefhebbers- met onze huisbereide mayonaise.

Prat op een superieure service

Voor klantvriendelijke prijzen zonder verrassingen, zoals bijkomende kosten voor extra frieten of mayonaise, serveren wij u het beste op uw bord en geven we u een uitstekende service, met de glimlach en een rotsvast geloof in onze producten.

Onze grootste troef? De versheid van onze gerechten én de “mond-tot-mond reclame van tevreden gasten.. Uiteraard weten we wel dat perfectie niet bestaat, dus mocht u iets niet bevallen, geef ons dan even een seintje en dan lossen we dit op.

Want je weet wat ze bij onszeggen: “In Leive on de stoase es er veil ammesoase!”

Bedankt!